Κατασκευές

Σχεδιασμός και κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ποιοτικά και οικονομικά.

Το πρώτο σημείο, το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος στην κατασκευή ξενοδοχείου, κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, είναι η εξασφάλιση της ποιότητας. Η ποιότητα προσφέρει αντοχή στον χρόνο και μεγάλη διάρκεια ζωής, ασφάλεια απέναντι σε κάθε είδους φυσικό φαινόμενο, οικονομία στη συντήρηση της και τέλος λειτουργικότητα και αισθητική. Η εξασφάλιση της ποιότητας προϋποθέτει σωστές και λεπτομερείς μελέτες, έμπειρους και ικανούς συνεργάτες, δηλαδή μηχανικούς, εργολάβους και τεχνίτες καθώς και κατάλληλα και αξιόπιστα υλικά. Μην ξεχνάτε ότι η καλή ποιότητα της κατοικίας εξαρτάται κυρίως από τις αφανείς εργασίες, όπως είναι τα θεμέλια, ο σκελετός της οικοδομής, οι τοίχοι, οι σωληνώσεις και τα δίκτυα, και δεν σημαίνει απαραίτητα πολυτελή κατασκευή και ακριβά πλακάκια.

Μία κατασκευή μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους ανάλογα με το είδος του φέροντα οργανισμού (ωπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικά στοιχεία, ξύλινα στοιχεία, φέρουσα τοιχοποιία, έναν συνδυασμό από τα παραπάνω) και με τον τρόπο κατασκευής (μέθοδος της προκατασκευής ή της επί τόπου κατασκευής).

Η ΑΤΝ, έχοντας ως σημείο αναφοράς το σεβασμό και τη διαφάνεια προς τους πελάτες της, προσφέρει έργα σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά έχοντας εφαρμόσει σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, εσωτερικό σύστημα ελέγχου ποιότητας και καινοτόμες τεχνικές διαχείρισης.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!