Ανακαινίσεις

Πλήρης ή μερική ανακαίνιση, οικονομικά, γρήγορα, ποιοτικά

Ξενοδοχεία

Αγαπημένο πεδίο δράσης μας ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός ξενοδοχειακών μονάδων, από την κατασκευή και ανακαίνιση μέχρι τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση, το σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας. Πάντα ενθουσιώδεις για τη δημιουργική περιπέτεια, δε σταματάμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τις ανεξάντλητες ιδέες μας.

Καταστήματα

Designers με δημιουργική σκέψη και φαντασία αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν για σας ένα περιβάλλον εργασίας απόλυτα εναρμονισμένο με την προσωπικότητα σας και προσαρμοσμένο στις επιθυμίες σας.
Τα βασικά στοιχεία μας σε μια μελέτη διακόσμησης και φωτισμού ενός επαγγελματικού χώρου είναι η διαχρονικότητα, η διασφάλιση χαμηλού κόστους, η εξασφάλιση ποιότητας, η αίσθηση μοναδικότητας, μα πάνω από όλα η υπέρβαση των προσδοκιών σας.
Έπειτα το τμήμα παραγωγής με άριστη εκπαίδευση και εμπειρία αναλαμβάνει με συνέπεια την κατασκευή τόσο της δόμησης, όσο και των διακοσμητικών στοιχείων και αντικειμένων. 

Κατοικίες

Σε μία εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, η ανακαίνιση δείχνει να αποτελεί την ιδανική λύση για να δώσουμε στο σπίτι μας νέα πνοή και να το κάνουμε καινούργιο με πολύ μικρότερο κόστος. Είναι πολλές οι φορές που ρίχνετε μια ματιά στο χώρο που ζείτε και θέλετε να δώσετε μια πινελιά ανανέωσης για λειτουργικούς ή αισθητικούς λόγους. Είναι όμως πολύ πιθανό οι επιθυμίες σας να κλειδώνονται στην πίσω μεριά του μυαλού, μη γνωρίζοντας τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε και σκεπτόμενοι την όλη φασαρία και το τρέξιμο που χρειάζεται, για να εφαρμόσετε στο δικό σας σπίτι αυτό που τόσο εύκολα κοιτάζετε στα σχετικά περιοδικά που ξεφυλλίζετε. Πρώτα από όλα η έμπειρη γνώμη ενός ειδικού είναι η σωστή αρχή για την ανακαίνιση ενός χώρου. Εκτός από πολύτιμες ιδέες ένας αρχιτέκτονας μπορεί να σας βοηθήσει στις αγορές σας για το νέο σας σπίτι και να σας προτείνει σωστές, ποιοτικές και οικονομικές επιλογές. Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να εμπεριέχει την αλλαγή χώρων μέσα στο ίδιο σπίτι με γκρέμισμα κάποιων τοίχων, την προέκταση σε μήκος, πλάτος, ύψος, αν αυτό είναι δυνατό και επιτρεπτό από τους νόμους της πολεοδομίας, αλλά μπορεί ακόμα να είναι η ανανέωση του ίδιου χώρου με μικρές πρακτικές αλλαγές.

 

Our website is protected by DMC Firewall!